مقاله بررسی شاخص های حکمروایی خوب شهری در توسعه پایدار شهر تهران
پنج شنبه 95/7/29 6:8 صبح| | نظر

مقاله بررسی شاخص های حکمروایی خوب شهری در توسعه پایدار شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه 18 شهرداری تهران) تحت word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی شاخص های حکمروایی خوب شهری در توسعه پایدار شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه 18 شهرداری تهران) تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شاخص های حکمروایی خوب شهری در توسعه پایدار شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه 18 شهرداری تهران) تحت word ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی شاخص های حکمروایی خوب شهری در توسعه پایدار شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه 18 شهرداری تهران) تحت word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار
تعداد صفحات: 12
نویسنده(ها):
پریسا محققی – دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری
ایرج علی پور دهکی – دبیرآموزش و پرورش بابل
فرشید علی پور دهکی – مدرس دانشگاه و کارشناس ارشد علوم اقتصادی
چکیده:
امروزه همگام با توسعه شهرنشینی عواملی چون کاهش امنیت، نابرابری و عدم مسئولیت پذیری، امکان توسعه پایدار زندگی شهری را با دشواری های ساختار روبه رو گردانیده است که مدیریت شهری به تنهایی قادر به حل این مشکلات نیست. شدت یافتن روزافزون مقیاس، گستردگی و نیز پیچیدگی مسائل شهرها و همچنین آشکار شدن بی کفایتی سیستم های سنتی بوروکراتیک و تصمیم گیری بالا به پائین، موجب شده است گرایشی به سوی سیستم هایی به وجود آید که در آن تصمیمات بزرگ و کوچک با اشتراک بین صاحبان منافع شهری اتخاذ شوند. مراکز علمی- تحقیقاتی و سازمانهای بین المللی توسعه در طی چند دهه اخیر با تشدید مسائل حوزه مدیریت شهری و در پی تحقق پایداری مدیریت شهری به چاره چویی پرداخته و دنبال مطرح شدن دیدگاه و تئوری توسعه پایدار، شهر انسان گرا هستند و در زمان حاضر رویکرد حکمروایی خوب شهی را به عنوان اثربخش ترین، کم هزینه ترین و پایدارترین شیوه اعمال مدیریت معرفی نموده اند. در نوشتار حاضر علاوه بر بررسی و تحلیل مفاهیم و ا صول مرتبط با حکمروایی شهری، وضعیت شاخص های حکمروایی خوب شهری در کلان شهر تهران (مطالعه موردی: منطقه 18 شهردار تهران)، منابع و محدودیت های تحقق آن در این منطقه مشخص شدند. در نتیجه پرسش محوری و اصلی این مطالعه، سنجش و بررسی میزان حاکمیت خوب و شایسته شهری در محدوده مورد مطالعه با کاربرد چهار شاخص مشارکت، قانونمندی، اثربخشی و شفافیت و ارائه راهکارهایی در راستای ارتقای وضعیت موجود حکمروایی شایسه شهری می باشد. نتایج تخمین های آماری پژوهش حاضر عدم معنی داری رابطه بین م تغیرهای قانونمندی، مشارکت و شفافیت با میزان حکمروایی و تنها وجود رابطه معنی دار بین متغیر اثربخشی و حکمروایی را تأئید می کند. نتایج بدست آمده فاصله میزان حکمروایی در منطقه مطالعاتی با سطح مطلوب حکمروایی تأئید می کند.

غیرآرشیویها
-
مقاله بررسی عوامل موثر بر روی کارایی کلکتورهای خورشیدی مشبک تحت
مقاله تغییرات شاخصهای تنسنجی و لیپیدهای سرم بر حسب نمایهی تودهی
مقاله رایگان مختصری از فعالیت صندوق ضمانت صادرات تحت word
مقاله میراکردن نواسانات بین ناحیه ای با استفاده از سیگنال محلی د
مقاله Classification of damage modes in composites by using prin
مقاله استفاده از رویکرد تلفیقی تحلیل سلسله مراتبی و تاپسیس در مک
[عناوین آرشیوشده]